seascape

Jogi nyilatkozat

Az weboldalra történő belépéssel és annak használatával Ön korlátozás nélkül elfogadja a Jogi Nyilatkozat következő alapelveit:

-A weboldal a Seascape termékeiről és a vonatkozó eseményekről, hírekről tartalmaz információkat. Nem vállalunk felelősséget a weboldalon található információk pontosságáért, teljességéért vagy hitelességéért.

-Cégünk, az EN-CO Trading Kft., az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán.

-Cégünk, az EN-CO Trading Kft., nem vállal továbbá felelősséget azon károkért sem, amelyeket a felhasználók számítógépében vírus által közvetetten vagy közvetlenül előidézett károsodás okoz.

-A weboldalon található összes információ, beleértve az árlistákat, pusztán tájékoztató jellegű. A weboldalon feltűntetett árak nem jelentenek ajánlattételt. Kérjük, hogy konkrét ajánlat érdekében keressék az EN-CO Trading Kft., kapcsolattartó képviselőjét.

-A weboldal teljes tartalmát szerzői jog védi. A weboldalon lévő információkat, szöveget, képeket vagy grafikákat Ön csak személyes, nem kereskedelmi célra használhatja fel.

-A weboldalon látható összes védjegy, logó és szolgáltatási név Seascape d.o.o. vagy cégünk, az EN-CO Trading Kft., tulajdonát képezi. Ezek használatához, letöltéséhez, a Seascape d.o.o., illetve cégünk, az EN-CO Trading Kft., előzetes, írásos engedélye szükséges.